dinsdag 14 november 2017

Julia

Deze keer toch een beetje een twijfelgeval, deze Julia van Compagnie M. Ik denk dat ik om te beginnen beter een maatje groter had genomen waardoor de trui iets beter zou vallen. Maar ik geraak niet helemaal gewoon aan die brede vleermuismouwen. Maar had de rest van de trui iets losser gevallen, dan was dit misschien ook beter geweest.
 
Ik hou ook niet zo van die brede boorden. Ik denk dat ik ze de volgende keer iets smaller maak.
 
Het enigste waar ik wel echt tevreden over ben is de kraag. Die vind ik heel erg mooi vallen. Mocht het er niet meer van komen om de Julia nog eens over te maken, dan zal ik vast en zeker die kraag nog wel eens recupereren.
 
De stof is een French Terry met een donkerblauwe glitter boordstof.
 
De foto's zijn genomen op het laatste zomerse weekend van oktober en toen was het veel te warm om een trui te dragen. Vandaar, deze keer iets minder fotomateriaal.
 
 


 
 

2 opmerkingen:

  1. heel mooi! ik denk dat je maat probleem komt doordat je french terry nam, dat rekt niet zo mega goed als tricot en om voldoende beweging te hebben in alle richtingen is dat bij de julia wel nodig, maar wel een hele mooie hoor

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Wellicht heb je gelijk wat mijn stofkeuze betreft maar ik wou die echt maken als trui en niet als t-shirt, vandaar toch een iets warmere french terry ipv gewone tricot. Maar ik heb alvast weer iets bijgeleerd hé.

      Verwijderen