maandag 19 februari 2018

De zakjesparade

Het moest er een keer van komen, de blogpost over de vele rugzakjes die ik al gemaakt heb. Ik heb ze eens geteld, het moeten er zeker 23 zijn maar misschien ben ik er al een paar vergeten. Wie de laatste paar jaar bevallen is in mijn vriendenkring, weet waarover ik schrijf want het was het babycadeautje bij uitstek. Eentje heb ik hier al geblogd. Ik heb niet van alle zakjes foto's maar bij deze toch een selectie.
 
Patroon : Knap Zakje - Zo geknipt


5 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk die knapzakken! Ik zou hee graag ook eens proberen om er eentje te maken, maar het boek Zo Gemaakt is uitverkocht! Zou jij het patroon kunnen delen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Ik vrees dat ik het patroon niet zomaar mag delen wegens auteursrechterlijke bescherming. Maar misschien kan je contact opnemen met Riet, één van de auteurs op http://mindthewhale.com/about/. Hopelijk willen zij je verder helpen.

   Verwijderen
  2. Hallo, misschien moet je maar eens een berichtje op faceboek lanceren in een naaigroep met de vraag of er iemand het boek verkoopt. Net zo'n bericht gezien en er waren toch wel wat mensen die het boek wilden verkopen. Veel succes

   Verwijderen
 2. Fantastische rugzakje - nog eens een dikke merci, ben er echt blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen